Buitsenschoolse opvang in Laren

 Overzichtskoppelingen

BSO de Bincken

​​​​​​​​​​​​​​​​BSO de Bicnken verzorgt buitenschoolse opvang voor leerlingen van de Binckhorst - St. Jan in Laren​. Leerlingen kunnen na school in een ver​trouwde omgeving samen met schoolgenootjes bijkomen van de schooldag. De openingstijden sluiten direct aan op de schooltijden en sluit om 18.30 uur. Een enthousiast team van pedagogisch medewerkers zal voor een aanbod van activiteiten zorgen dat aansluit bij de missie en visie van de school. Gezonde voeding, beweging en brede ontwikkeling zijn hierin belangrijke pijlers.

​BSO de Bincken zal 1 maart 2019 van start gaan.

Locatie

​BSO De Bincken komt aan de Kerklaan 29, op de bovenverdieping van het gebouw (Binckhorst 2.0) waar onze groepen 7 en 8 les krijgen. Er worden drie lokalen gerestaureerd en ingericht voor de opvang. Tevens wordt er - op termijn - ​op de eerste verdieping een kooklokaal gerealiseerd.

Aanbod

BSO De Bincken heeft als missie: ’Kinderen met al hun talenten en onderlinge verschillen, ontwikkelings- en ontplooiingskansen bieden in een veilige, sociale en uitnodigende omgeving’.​ BSO De Bincken biedt naschoolse opvang aan waarbij kinderen zich in de breedte kunnen ontwikkelen. Natuurlijk hebben de kinderen na schooltijd vrije tijd. Wel worden de kinderen op de BSO uitgenodigd en gestimuleerd om deel te nemen aan diverse activiteiten die dagelijks worden aangeboden.

Opvangdagen

De BSO De Bincken is vijf dagen per week open. In schoolweken is de BSO open vanaf 14:30 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag en vrijdag, voor de onderbouw, is de BSO open vanaf 12:30 uur. De BSO sluit elke dag om 18:30 uur. In de vakantieweken is de BSO open tussen 8:00 uur en 18:30 uur. Gedurende het jaar is de BSO 50 weken open. In de week tussen de Kerst en 2 januari is de BSO dicht, evenals op vijf nader te bepalen sluitingsdagen.

Tarieven

BSO de Bincken werkt met verschillende pakketten (met en zonder opvang dagen tijdens de vakantie bijvoorbeeld). Tevens is het mogelijk om een strippenkaart af te nemen. Lees er alles over in de bijlage:
PRIJZEN BSO DE BINCKEN.pdf

Contact & inschrijven

Voor vragen kunt u contact opnemen met kinderopvang@atscholen.nl​.
​Download hier het inschrijfformulier:​ATS ATK BSO Inschrijfformulier A4_v3 (1).pdf

Meer informatie
BSO De Bincken Pedagogisch beleidsplan dec. 18.pdf
Laren_Bincken_BSO_inspecitierapport​.pdf
Beleidsplan Veiligheid en Gezondheid BSO De Bincken 2019 (1).pdf

Intern klachtenreglement buitenschoolse opvang De Bincken Laren.pdf


BSO de Bincken valt onder  Alberdingk Thijm Kinderopvang