Aanmelden

​​​​​​​​​Verschillende leerlingen van onze school maken gebruik van de naschoolse opvang. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse BSO organisaties uit Laren waar wij mee samen werken.

BSO Koningskinderen

Eemnesserweg 15, 1251 NA  Laren
035 - 6910300

BSO Koningskinderen is gehuisvest direct naast de school en mede daardoor nauw verbonden met De Binckhorst. Zij bieden niet alleen naschoolse opvang, maar hebben ook creche voor 0 tot 4 jarigen. ​Veel kinderen gaan ook naar BSO van Kinderopvang Humanitas. De kinderen worden met een busje vervoerd van school naar de opvang.

​​Kinderopvang Humanitas -​ BSO Baloe en Kinderdagverblijf Koala

Mendes Da Costalaan 28
1251 NP Laren
035 – 5380229

BSO Baloe deelt een ruim en gezellig pand met kinderdagverblijf Koala. De kinderen gaan veel naar buiten. De locatie ligt aan de rand van het groene Laren. Dicht bij bos en hei, bij de kinderboerderij en diverse speeltuintjes.  Ook is er een uitdagende buitenruimte. Er worden binnen en buiten veel activiteiten aangeboden en in de vakanties is er een aantrekkelijk activiteiten programma.


Kinderopvang Humanitas - BSO Het Berenparadijs

Schuilkerkpad 1
1251 SC Laren
035 – 5380926

BSO Het Berenparadijs heeft een gezellige ruimte in de kantine van sportvereniging SV Laren. De opvang heeft de beschikking over een groot veld. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust voetballen, rennen en spelen. Het “natuurgebied ‘De Engh’ is naast de deur. Er worden binnen en buiten veel activiteiten aangeboden en in de vakanties is er een aantrekkelijk activiteiten programma.


​​​Stichting peuterspeelzaal Binckie

Kostverloren 7​
1251 TN Laren
035 - 5380812
Peuterspeelzaal Binckie is  historisch nauw verbonden met de school. Er vindt een warme overdracht plaats tussen de speelzaal en de basisschool.​​