Vandaag was het groot feest, want wij vierden Carnaval op school! 

Alle leerlingen en leerkrachten kwamen in hun mooiste verkleedkleding naar school. De schooldag begon traditiegetrouw met hossen op het schoolplein. Een reuze polonaise met prinsessen, dieren, Spidermans, piloten, dinosaurussen en superhelden!
‘s Ochtends heeft prinses Lisa de sleutel van de school gekregen om een dagje in de huid te kruipen van schooldirecteur. Als prinses carnaval nam zij het stokje over van juf Marline. Ook ontving zij carnavalsvereniging de Sliertjes uit Eemnes en blaaskapel de Partypoepers uit Laren om samen met haar adjudant Maxime en alle leerlingen, juffen en meesters uitgebreid te hossen. 

Na de feestelijke opening op het schoolplein waren er diverse activiteiten georganiseerd. Voor de groepen 3 t/m 8 was er een open podium en een “kroegentocht” waarbij in elke klas een andere activiteit aangeboden werd. De kleuters hebben diverse gezellige spellen en activiteiten in de klas gedaan en zij konden als zij dit wilden geschminkt worden. Het was een zeer geslaagd en gezellig feest!